Minne katosi vyötäröni? Keski-ikäisen keskivartalolihavuus: Anatomiaa & Joogaa su 7.10 alkaen klo.17

Kuullostaako sanahirviöltä vai kuvaako juuri sitä mitä yhä useampi meistä sukupuolesta riippumatta näkee peiliin katsoessaan? Mitä on tapahtumassa?
Unohtelet asioita, nimiä, etsit avaimia, hansikkaita, kaulahuiviasi. Heräilet öisin, ehkä kuumia aaltoja, sydämentykytystä. Menet kauppaan ostamaan juustoa ja kotiin tullessani huomaat että, kas juusto jäi ostamatta. Mutta suklaan muistit sekä viinipullon tai siiderit eikä kumpikaan ollut listalla. Ja sitten joku alkaa puhumaan lisämunuaisista ja lisämunuaisten stressistä ihan niinkuin itsellä nyt ei olisi stressiä ihan tarpeeksi. Kortisolin, adrenaliinin ja noradrenaliinin erittymisestä, sekaan vielä testosteronihormooni. Kuullostaa trooppiselta hirmumyrskyltä! Ja myrsky ei olekaan tuhansien kilometrien päässä vaan kehosi sisällä.
TÄSSÄ TILAISUUDESSA PUHUMME LISÄMUNUAISISTA. Tunteiden synty on kemiaa ja ne muuttavat elimistömme rakennetta ja toimintaa. Onko jollain harjoituksella tai ruumiin asennolla vaikuttaa stressitilaan? Miten hengitys muuttaa kehon paineita ja sitä kautta kehon kemiaa. Siinä suuri syy tulla tutkimaan stressin- huonon unen- happaman kehon oikeita syitä. Mitä keinoja on nujertaa tämä oireyhtymä? Ja jälkiruoaksi joogaharjoitus.
Luento osuuden vetää valovoimainen ja innostava fysioterapeutti Pirjo Välimäki klo 17 -18
Joogaharjoituksen iyengarjoogaope Päivi Nelimarkka klo.18.15 -19.45
Hinta: Vain luento 20€ (max 20 henk.). Jooga & luento 35€. Jos sinulla on joogaan kausikortti niin maksat vain luennosta. Huom. joogaamaan mahtuu max. 12 henk. eli varaa paikkasi ajoissa.