JOOGA- JA HYVINVOINTIMATKA PROVENCEEN 24.-30.6.2019

Tervetuloa mukaan kaikkia aisteja herättävälle jooga- ja hyvinvointimatkalle Provenceen!

Laventelipellot ovat lähellä ja laventelin tuoksulla on tunnetusti rauhoittava sekä parantava vaikutus. Matkalla hoidetaan kehoa ja mieltä niin joogaharjoitusten kuin kulttuurivierailuiden ja aistielämysten kautta.

Hengitä siis syvään laventelin tuoksua ja aloita joogaharjoituksesi. Retriitillä päivät aloitetaan lempeällä avaavalla joogaharjoituksella ja toinen dynaamisempi harjoitus tehdään illalla. Päivittäiset joogaharjoitukset tukevat kehon puhdistumisprosessia ja tunteja on yhteensä 17,5 viikon aikana. Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja, masennusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.

Majoittuminen on kauniissa Gordesin kylässä, ihastuttavassa luksushotellissa Le Petit Palais d’Aglaé 4*. Hotellilla on ulkouima-allas, spa ja oma luomupuutarha. Matkassa puolihoito eli terveellinen ja monipuolinen buffet-aamiainen sekä gastronominen kolmen ruokalajin illallinen hotellin lähiruoka- ja luomuravintolassa.

Matkalla mukana ja lisätietoja:

Liisa Seppälä, CEO, Naturellement Bio, 044-3037307, www.naturellement.fi
Päivi Nelimarkka, Iyengarjoogan opettaja, 044-5580102, www.joogaespoo.fi
Vastuullinen matkanjärjestäjä on Ranskan matkojen erikoistoimisto Pamplemousse Oy.

Lue ohjelma esitteestä (PDF):