Aamujooga

15.8.2018 klo 09:00 - 10:15

Keskiviikon ja perjantain aamujoogatunnit ovat Asana I-II tason tunteja ja sopivat hyvin aloittelijoista vähän kokeneemmille joogaajille. Perustason tunnit ovat oivallisia lisäämään voimaa ja notkeutta kehoon. Tuntien rytmi on rauhallinen ja samalla sopivan dynaamien. Saat varmuutta opetella vaativampia harjoituksia kuten ylösalaisia edeten omaan tahtiisi.

Tunneilla seurataan kuukausirytmiä, jolloin kuukauden ensimmäinen viikko on seisoma-asento painotteinen, toinen viikko kierto/eteentaivutus, kolmas viikko taaksetaivutukset ja neljäs viikko on restoratiiviset harjoitukset ja pranayama ( hengitysharjoitus) painotteinen. Tunnit ovat kuitenkin kokonaisvaltaisia eli esim. kiertoja tai ylösalaisia tehdään joka tunnilla ( mm.alaspäin katsova koira on ylösalainen harjoitus). Tuntien sisältö myöskin vaihtelee osallistujien mukaan.

Tärkeätä on, että uskallat harjoitella omalla tasollasi hyväksyen itsesi ja sen hetkiset rajoitteet. Säännöllinen harjoitus muuttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Keho vahvistuu, notkistuu ja kevenee, samoin mieli.

Tunnit pidetään osoitteessa Ahertajantie 6 C, toinen kerros

Liikenneyhteydet bussi 111 ja auton saa parkkiin WeeGee - talon parkkialueelle

Ilmoittaudu
< Takaisin kalenteriin