Asana I

13.12.2018 klo 17:30 - 18:45

Torstain perustason tunnit ovat oivallisia aloittelijoille ja jo vähän jooganneille lisäämään voimaa ja notkeutta kehoon. Tuntien rytmi on rauhallinen ja samalla sopivan dynaamien. Saat varmuutta opetella vaativampia harjoituksia kauden edetessä kuten esim.ylösalaisia omaan tahtiisi.

Tärkeätä on, että uskallat harjoitella omalla tasollasi hyväksyen itsesi ja sen hetkiset rajoitteet. Säännöllinen harjoitus muuttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Keho vahvistuu, notkistuu ja kevenee, samoin mieli.

Tunneilla seurataan kuukausirytmiä, jolloin kuukauden ensimmäinen viikko on seisoma-asento painotteinen, toinen viikko kierto/eteentaivutus, kolmas viikko taaksetaivutukset ja neljäs viikko on restoratiiviset harjoitukset ja pranayama ( hengitysharjoitus) painotteinen. Tunnit ovat kuitenkin kokonaisvaltaisia eli esim. kiertoja tai ylösalaisia tehdään joka tunnilla ( mm.alaspäin katsova koira on ylösalainen harjoitus). Tuntien sisältö myöskin vaihtelee osallistujien mukaan.

 

Tunnit pidetään osoitteessa Ahertajantie 6 C, toinen kerros. Viikonloppuisin ja kl 17 jälkeen arkipäivinä saat ovikoodin sisäänpääsyä varten opettajalta.

Ilmoittaudu
< Takaisin kalenteriin