Asana I

6.1.2020 klo 17:30 - 18:45

Maanatain ja keskiviikon iltatunnit ovat Asana I-II tason tunteja ja sopivat hyvin aloittelijoista vähän kokeneemmille joogaajille. Perustason tunnit ovat oivallisia lisäämään voimaa ja notkeutta kehoon. Tuntien rytmi on rauhallinen ja samalla sopivan dynaamien. Saat varmuutta opetella vaativampia harjoituksia kuten ylösalaisia edeten omaan tahtiisi.

Tunneilla seurataan kuukausirytmiä, jolloin kuukauden ensimmäinen viikko on seisoma-asento painotteinen, toinen viikko kierto/eteentaivutus, kolmas viikko taaksetaivutukset ja neljäs viikko on restoratiiviset harjoitukset ja pranayama ( hengitysharjoitus) painotteinen. Tunnit ovat kuitenkin kokonaisvaltaisia eli esim. kiertoja tai ylösalaisia tehdään joka tunnilla ( mm.alaspäin katsova koira on ylösalainen harjoitus). Tuntien sisältö myöskin vaihtelee osallistujien mukaan.

Tärkeätä on, että uskallat harjoitella omalla tasollasi hyväksyen itsesi ja sen hetkiset rajoitteet. Säännöllinen harjoitus muuttaa sinua kokonaisvaltaisesti. Keho vahvistuu, notkistuu ja kevenee, samoin mieli.

Tunnit pidetään osoitteessa Espoon Tapiolassa Ahertajantie 6 D 2 krs. Sisäänkäynti talon sisäpihalta.Ilmoittauduthan etukäteen niin saat ovikooodin ulko -oven avaamiseen.

Liikenneyhteydet: metro Tapiolaan ja n. 400m kävely studiolle. Bussit Weegee-talo pysäkki E2108 Merituulentie: 111,113,113n,114n,116,119, 248 ja 549. Maksullinen parkki WeeGee - talon parkkialueella, 1€ per tunti.  Auton voi myös jättää klo.17 jälkeen omalla vastuulla talon sisäpihalle varatuille yrityspaikoille tai yläparkkirivissä kaikille vapaille paikoille.

Ilmoittaudu
< Takaisin kalenteriin