Introkurssi

4.8.2017 klo 18:00 - 20:00

Introkurssi on tarkoitettu uusille joogaajille. Kurssin jälkeen voit jatkaa normaaleilla viikkotunneilla. Elokuussa kerrataan, opetellaan uutta ja pohjustetaan syyskautta 2-31.8 alkaen.

Loistava tilaisuus uusille harrastajille aloittaa ja muille virkistää muistia.Voit osallistua kaikille tunneille (paitsi syyskuussa alkaville Asana II tunneille).

Ensimmäisellä viikolla käymme läpi seisoma-asentojen perusidean, toisella viikolla painopiste on kierroilla ja eteenpäinojennuksilla. Kolmas viikko turvallisten taaksepäintaivutusten perusteemat ja kuukauden viimeinen viikko rauhalliset restoratiiviset harjoituksia.

Kurssi + 10 krt. sarjakortti: 175€

Kurssi +20 krt. sarjakortti: 240€

Vain kurssi 55€

Jos alkeiskurssin ajankohta ei sinulle sovi voit tulla suoraan tavallisille tunneille elokuun aikana.

PÄIVI NELIMARKKA

Espoon joogakeskuksen perustaja, Sertifioitu Junior II tason opettaja, toiminut  jooganopettajana vuodesta 2001.

Päivi Nelimarkka on Espoon Iyengarjoogakeskuksen perustaja ja päätoiminen opettaja. Hänen kokemuksensa joogasta, meditaatiosta, hengitysharjoituksista ja terapeuttisesta työskentelystä kumpuaa parin vuosikymmenen takaa. Pitkä kansainvälinen opettajakoulutus keskittyen Iyengarjoogaan on varmistanut rautaisen ammattitaidon, kokemus antanut perspektiiviä eri elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja niistä selviämiseen.

Päivi Vastela

Kolmevuotisen joogaterapiakoulutuksen ( 2012-2014)  ja iyengarjoogaopettajan peruskoulutuksen lisäksi olen saanut Junior II tason pätevyyden 2015.

Ilmoittaudu
< Takaisin kalenteriin