Joogaa elämän käännekohdissa

2.9.2017 klo 09:30 - 12:00

Kaksi mullistavinta riittiä elämässämme ovat puperteetti ( n.12 -16v.) ja perimenopaussi naisilla/andropaussi miehillä, jotka voivat alkaa jopa 40v. iässä ja päättyvät useimmilla 60v. molemmin puolin. Näihin vaiheisiin kuuluu usein niin fyysistä kuin emotionaalistakin myllerlystä ennen kuin hormonaalinen tasapaino löytyy. Omaa minäkuvaa tarkastellaan; kehon muutokset, mielialavaihtelut, unettomuus ja joskus jopa masennus ovat yleisiä ongelmia. Tällä ensimmäisellä minikurssilla keskitymme vaihdevuosiin ja seuraavalla on teemana murrosikä.

  • Pranayama: hengityksen maaginen voima kehon sekä mielen puhdistamiseen. Valmistaa sinua meditaatioon.
  • Joogaharjoitukset tasapainottavat umpieritysjärjestelmää ( hormonaalista toimintaa). Opit mitkä harjoitukset ovat sopivia sinulle ja myös mitä kannattaa välttää.
  • Voit vaikuttaa ratkaisevasti myös ruokailutottumuksiisi; tulet tietoisemmaksi siitä mitä syöt ja juot. Miten ruoka vaikuttaa kehoon ja mieleen, energiatasoon ja mielialaan.
  • Minikurssin hinta 50€

"Jooga on lahja ihmiselle. Jooga edistää terveyttä ja lisää onnellisuutta, mutta sen lisäksi se pitää mielen virkeänä ja auttaa suhtautumaan elämään myönteisesti. Voit katsoa tulevaisuuteen tyytyväisenä sen sijaan, että katsoisit vain taaksepäin. Joogan avulla voit aloittaa uuden elämän, vaikka aloittaisit harjoittelun vasta vanhempana. Jooga on kuin uudelleensyntyminen. Se opettaa kohtaamaan loppuelämän onnellisena, rohkeana ja rauhallisin mielin".

Geeta Iyengar

Ilmoittaudu
< Takaisin kalenteriin