Opettajat

PÄIVI NELIMARKKA

Sertifioitu IYENGAR® joogan Junior II tason opettaja, toiminut 17 vuotta yrittäjänä ja joogan opettajana.

Espoon joogakeskuksen perustaja ja päätoiminen opettaja v.2010

Päivi Nelimarkka on Espoon Iyengarjoogakeskuksen perustaja ja päätoiminen opettaja. Hänen kokemuksensa joogasta, meditaatiosta, hengitysharjoituksista ja terapeuttisesta työskentelystä kumpuaa parin vuosikymmenen takaa. Pitkä kansainvälinen opettajakoulutus keskittyen IYENGAR® joogaan on varmistanut rautaisen ammattitaidon, kokemus antanut perspektiiviä eri elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja niistä selviämiseen.

Päivi Vastela

Tutustuin meditaatioon ja joogaan asuessani San Franciscossa 15 vuoden ajan. Vietin sen jälkeen 4,5v. Etelä-Afrikkassa, jossa opiskelin psykologiaa, viestintää ja ravinto-oppia. Siellä myös syntyi ensimmäinen kolmesta lapsestani.
Palattuani Suomeen jatkoin tutkimusta kehoon ja mieleen BKS Iyengarin kehittämän hatha-joogan avulla. Valmistuin sertifioiduksi IYENGAR®joogan opettajaksi neljän vuoden  intensiivisen opiskelun päätteeksi 2008. Jatkokoulutusta olen hankkinut iyengarjoogaopettajille suunnatussa kansainvälisessä jatkokoulutuksessa sekä mm. suorittanut 3 vuoden joogaterapiakoulutuksen Kööpenhamisassa. Kesäkuussa 2015 suoritin IYENGAR®joogan Junior Intermediate II -jatkotutkinnon .

Jatkan joogan syventäviä opiskeluita lopun elämääni, sillä kasvuprosessi on mielestäni osa elämää. Opetukseni kulmakiviä ovat itsensä hyväksyminen sellaisena kuin juuri nyt olet, kiitollisuus ja ymmärryksen kasvattaminen omaa harjoitustaan (elämää) kohtaan. Valoa, lämpöä ja rauhaa kaikille.

Vierailevat opettajat

LIINA PUUSTINEN

Sertifioitu IYENGAR® joogan Junior III tason opettaja, VTT viestinnän tutkija

Aloitin joogan harjoittelun vuonna 1999 tutustumalla eri suuntauksiin. Pian vanha polvivaurio koitui esteeksi ja luulin, ettei jooga ole minua varten. Muutaman vuoden kuluttua tutustuin Iyengarin menetelmään ja sen avulla olen saanut polveni toimimaan. Iyengarjoogassa on hienoa se, miten kehon älykkyys herätetään niin, että keho korjaa ja vahvistaa itseään. Valmistuin iyengarjoogan opettajaksi vuonna 2008 ja tähän saakka hienoin joogakokemukseni on ollut kuukausi Iyengarin instituutissa Punessa, Intiassa. Joogan lisäksi teen istumatyötä viestinnäntutkijana yliopistolla. Vireillä on muun muassa tutkimus joogan ja markkinatalouden kohtaamisesta länsimaissa.

Liina asuu nykyisin Dusseldorfissa ja opettaa mm. Kölnin Iyengarjooga Instituutissa.

PÄIVI JOKIMIES

Päivi JokimiesSertifioitu IYENGAR® joogan Junior 1 tason opettaja
Päivi työskentelee päätoimisesti VTT:lla ja sivutyönä opettaa iyengarjoogaa toiminimellä, maanantaisin Espoon Otaniemessä VTT:n työntekijöille ja tiitai-iltaisin Tapiolassa Espoon Iyengarjoogastudiolla. Päivi aloitti joogan 90-luvun alussa astangajoogalla ja lähti mukaan iyengarjoogan opettajakoulutukseen vuonna 2005 ja valmistui v.2008. Päivi on myös opiskellut kolme vuotta iyengarjoogaterapiaa Kööpenhaminassa Stephanie Quirkin johdolla.

Kasvuprosessi on osa elämää.