Opettajat

PÄIVI NELIMARKKA

Espoon joogakeskuksen perustaja, Sertifioitu Junior II tason opettaja, toiminut 17 vuotta jooganopettajana

Päivi Nelimarkka on Espoon Iyengarjoogakeskuksen perustaja ja päätoiminen opettaja. Hänen kokemuksensa joogasta, meditaatiosta, hengitysharjoituksista ja terapeuttisesta työskentelystä kumpuaa parin vuosikymmenen takaa. Pitkä kansainvälinen opettajakoulutus keskittyen Iyengarjoogaan on varmistanut rautaisen ammattitaidon, kokemus antanut perspektiiviä eri elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja niistä selviämiseen.

Päivi Vastela

Kolmevuotisen joogaterapiakoulutuksen ( 2012-2014)  ja iyengarjoogaopettajan peruskoulutuksen lisäksi olen saanut Junior II tason pätevyyden 2015.

Jatkan joogan syventäviä opiskeluita lopun elämääni, sillä kasvuprosessi on mielestäni osa elämää. Opetukseni kulmakiviä ovat itsensä hyväksyminen sellaisena kuin juuri nyt olet, kiitollisuus ja ymmärryksen kasvattaminen omaa harjoitustaan (elämää) kohtaan.

Vierailevat opettajat

LIINA PUUSTINEN

Sertifioitu Junior II –iyengarjoogan opettaja, VTT viestinnän tutkija

Aloitin joogan harjoittelun vuonna 1999 tutustumalla eri suuntauksiin. Pian vanha polvivaurio koitui esteeksi ja luulin, ettei jooga ole minua varten. Muutaman vuoden kuluttua tutustuin Iyengarin menetelmään ja sen avulla olen saanut polveni toimimaan. Iyengarjoogassa on hienoa se, miten kehon älykkyys herätetään niin, että keho korjaa ja vahvistaa itseään. Valmistuin iyengarjoogan opettajaksi vuonna 2008 ja tähän saakka hienoin joogakokemukseni on ollut kuukausi Iyengarin instituutissa Punessa, Intiassa. Joogan lisäksi teen istumatyötä viestinnäntutkijana yliopistolla. Vireillä on muun muassa tutkimus joogan ja markkinatalouden kohtaamisesta länsimaissa.

Liina asuu nykyisin Dusseldorfissa ja opettaa mm. Kölnin Iyengarjooga Instituutissa.

PÄIVI JOKIMIES

Päivi JokimiesSertifioitu Junior I –iyengarjoogan opettaja
Päivi työskentelee päätoimisesti VTT:lla ja sivutyönä opettaa iyengarjoogaa toiminimellä, maanantaisin Espoon Otaniemessä VTT:n työntekijöille ja torstai-iltaisin Westendissa, Espoon iyengarjoogastudiolla. Päivi aloitti joogan 90-luvun alussa astangajoogalla ja lähti mukaan iyengarjoogan opettajakoulutukseen vuonna 2005. Päivi on myös opiskellut kolme vuotta iyengarjoogaterapiaa Kööpenhaminassa Stephanie Quirkin johdolla.

Kasvuprosessi on osa elämää.